Gość crack61 Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 (edytowane) Witam bardzo przepraszam za tytul tematu i za dzial w ktorym go napisalem ale przeczytalem regulamin i jeszcze niewiem gdzie pisac.O tuz jestem nowy ale co nieco modeluje moj problem polega na tym ze niewiem jak ustawic cos takiego.Zalacznik na dole. Czy moglby mi ktos powiedziec jak to ustawic? Edytowane 14 Luty 2010 przez crack61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PICsell Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 (edytowane) Wybierasz widok top (Skrót T). Tworzysz plane'a. Przechodzisz w widok front (F) i gotowe. Trzeba jeszcze wcisnąć W żeby pojawiły się żółte strzałki. Nie wiem tylko jak zrobić taką czarną rączkę. Edit: Żeby zrobić czarną rączkę trzeba wcisnąć wheel'a. Ewentualnie można wkleić rączkę w MS Paint. Edytowane 14 Luty 2010 przez PICsell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość crack61 Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Dzieki wielkie za pomoc ,a raczke to Skrolem sie robi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PICsell Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Nie ma problemu. Co do wheel,a. wiki podaje że można stosować obie techniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Proszę się jeszcze raz zapoznać z regulaminem forum i się do niego stosować. Zwłaszcza w kwestii nazewnictwa wątków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi