Czarussi Napisano 16 Luty 2010 Napisano 16 Luty 2010 na początek szybki maziaj konceptu biura. wyobraziłem sobie kogoś po drugiej stronie teleekranu. miła fabryczka podsłuchu myśli koncept takiego stanowiska zaklepuję tym sposobem
Czarussi Napisano 16 Luty 2010 Autor Napisano 16 Luty 2010 postaram się to z różnych stron porysować, i może samą konsoletę podsłuchową nie wiem jeszcze do końca
miriam Napisano 18 Luty 2010 Napisano 18 Luty 2010 początek niezły, wyprostuj nieco kadr. Skup się na ogóle ( jak mawiają moi koledzy ;), a potem spokojne przechodź do szczegółu pracy). Ponieważ przynajmniej na razie spory chaos tam masz. //Pozdr.
Czarussi Napisano 1 Marzec 2010 Autor Napisano 1 Marzec 2010 dzięki za dobrą radę właśnie tak chciałem zrobić ale wyszło jak zwykle i nie skończyłem tematu z braku czasu. mam nadzieje że teraz będę miał go więcej i postaram się byc zdecydowanie bardziej czynny na forum. celne spostrzeżenia cały czas się męczę ze zbyt dużym przywiązaniem do szczegółów to pokutuje praca przy postprodukcji foto gdzie kadry raczej miałem gotowe a skupić się musiałem przede wszystkim na szczegółach
Rekomendowane odpowiedzi