naveth Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 po podglądzie smootha na nurms z low poly pojawia mi się taki "efekt" próbowałem na wszystkie sposoby, bez skutku. a byłem bliski odniesienia wrażenia,że znam podstawy maxa ..pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 shape jest niezamkniety, odszukaj zdublowany vertex i go polacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naveth Napisano 18 Luty 2010 Autor Share Napisano 18 Luty 2010 ok. ręcznie podziergałem splajny i zweldowałem i coś tam wychodzi ,dzięki, ale dziwne.. takie chałupnictwo.wydawało mi się jest jakaś "czysta" metoda robienia przestrzennych liter z przekonwertowanego na splajny textu.... poza tym parę dni temu jeden z Kolegów powiedział mi ,że modyfikator "surface" nie wymaga zweldowanych vertexów.wystarczy, że są zetknięte..ciemność widzę... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi