khatake Napisano 28 Luty 2010 Napisano 28 Luty 2010 Postanowiłem wreszcie wymodelować jakieś auto. To raczej moja słabsza strona więc postaram się nad tym popracować. Czasu będzie mało ale postaram się czasem wrzucić upka. Narazie zacząłem z boxa i chciałbym żebyście pomogli mi ocenić czy idzie to w dobrym kierunku. Wiem że mocno pognieciona ta siatka ale popracuję nad tym.
Eddy__ Napisano 28 Luty 2010 Napisano 28 Luty 2010 o w końcu jakiś inny mustang niż te nowe :) nie przepadam zbytnio za nim. To GT350 tak ?Z tego co widzę to krzywo jest z tyłu przy nadkolu. Z przodu tam przy łączeniu maski też chyba coś dziwnego Ci się porobiło, ale bryła jest ;)
M4rcus Napisano 28 Luty 2010 Napisano 28 Luty 2010 coz, siatka jest bardzo dziwnie rozplanowana - czemu tak ciasno puszczona przy bocznej krawedzi? oglonie co to ma byc? jakies dziwne low-poly, pierwsza pracka? ogolnie oceniam model na zle rozplanowane ulozenie siatki, ale nie wiem co chcesz robic, to nie wiem jak doradzic EDIT: jesli nie robisz w 3d zawodowo to sie czasem nie przejmuj - naprawde, tutaj cierpliwosc to podstawa i bez pospiechu dobrze jest modelowac, to ma sprawiac przyjemnosc(no w moim wpyadku sie to napewno sprawdza:p, nie lubie na sile robic)
Rekomendowane odpowiedzi