Napisano 28 Luty 201015 l Postanowiłem wreszcie wymodelować jakieś auto. To raczej moja słabsza strona więc postaram się nad tym popracować. Czasu będzie mało ale postaram się czasem wrzucić upka. Narazie zacząłem z boxa i chciałbym żebyście pomogli mi ocenić czy idzie to w dobrym kierunku. Wiem że mocno pognieciona ta siatka ale popracuję nad tym.
Napisano 28 Luty 201015 l o w końcu jakiś inny mustang niż te nowe :) nie przepadam zbytnio za nim. To GT350 tak ?Z tego co widzę to krzywo jest z tyłu przy nadkolu. Z przodu tam przy łączeniu maski też chyba coś dziwnego Ci się porobiło, ale bryła jest ;)
Napisano 28 Luty 201015 l coz, siatka jest bardzo dziwnie rozplanowana - czemu tak ciasno puszczona przy bocznej krawedzi? oglonie co to ma byc? jakies dziwne low-poly, pierwsza pracka? ogolnie oceniam model na zle rozplanowane ulozenie siatki, ale nie wiem co chcesz robic, to nie wiem jak doradzic EDIT: jesli nie robisz w 3d zawodowo to sie czasem nie przejmuj - naprawde, tutaj cierpliwosc to podstawa i bez pospiechu dobrze jest modelowac, to ma sprawiac przyjemnosc(no w moim wpyadku sie to napewno sprawdza:p, nie lubie na sile robic)