Gość Kortens Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 Zastanawia mnie jak stworzyć ładnie wyglądające realistyczne ostrze katany. Próbowałem już kombinować sporo booleanem, ale kiepsko jest wyciąć zaostrzony, zaokrąglony koniec ostrza :P. Proszę o pomoc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 7 Marzec 2010 Share Napisano 7 Marzec 2010 Pokombinuj troche z większą ilością chamferów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wray Napisano 7 Marzec 2010 Share Napisano 7 Marzec 2010 Potrenuj przestawianie wierzchołków. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kortens Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 No właśnie miałem nadzieję że nie będę musiał bawić się vertexami ^^. W każdym razie dzięki za pomoc i biorę się do roboty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 tu masz jak ja to zrobiłem, może pomoże : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi