Napisano 8 Marzec 201015 l Witam Poszukuje Blueprintów Motocykla MZ ETZ 251... W sumie wystarczy mi tylko left. Proszę o pomoc. Gdyż nie mogę nigdzie tego znaleść.... Pozdrawiam PS: I czy mógłbym prosić o linki do stron z których pobiore materiały? Dodając że nie używam vray.... PafeuPL
Napisano 8 Marzec 201015 l Chlopie, nie masz wstydu, w temacie z referencjami masz odnosniki do stron z blueprintami, na niektorych stronach sa rowniez motocykle, o materialach tez cos znajdziesz, wystarczy Z GŁOWĄ przegladac forum...zawsze pozostaje do Twojej dyspozycji google z dobrze sformulowanym ''zapytaniem''...
Napisano 9 Marzec 201015 l Autor Jedyną "sensowną" stronę z blueprintami jaką znam to - the-blueprints.com.... Są tam MZ ale wyścigowe.... Zupełnie nie przypominające, tego co chcem wymodelować :(
Napisano 9 Marzec 201015 l proponuje wiec modelowac ze zdjecia bocznego motocykla...jak trafisz w dobrej jakosci to nawet ladnie szczegoly wszystkie odwzrorujesz bez problemu...
Napisano 9 Marzec 201015 l Autor Dobrze. Już nie aktualne. Gdyż okazało się że mój wspaniałomyślny father :) Zakupi mi taką... W sobotę po nią jadę. W takim wypadku. Przepraszam za założenie tematu. I proszę o jego usunięcie :) Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za moje impulsywne zachowanie PafeuPL