kjubas Napisano 10 Marzec 2010 Napisano 10 Marzec 2010 Witam. Nie jestem pewien czy pytam w dobrym miejscu bo nie weim czy to będzie funkcja v-raya czy maxa. W każdym razie mam pytanie czy da się zrobic cos takiego jak na poniższym linku: ftp://ftp2.bentley.com/dist/collateral/Web/Gallery/MarklandKlaschka_LMH_1.pdf czyli generalnie chodzi mi o jakis zapis mojego modelu ? albo renderingu? w którym nie znający się na komputerach inwestor będzie mógł sobie pokręcic modelem w 3d. Czy cos takiego będzie w maxie w ogóle możliwe?
PICsell Napisano 10 Marzec 2010 Napisano 10 Marzec 2010 http://enterpriseapps.itbusinessnet.com/articles/viewarticle.jsp?id=183367 ?
kjubas Napisano 10 Marzec 2010 Autor Napisano 10 Marzec 2010 hmm, a cos polskojęzycznego by się znalazło ? :(
PICsell Napisano 10 Marzec 2010 Napisano 10 Marzec 2010 (edytowane) Pewnie, użyj google. ftp://ftp.helion.pl/online/a3d8op/a3d8op-1.pdf Edytowane 10 Marzec 2010 przez PICsell
kjubas Napisano 10 Marzec 2010 Autor Napisano 10 Marzec 2010 jesli dobrze zrozumialem wszystko mozna zrobic w tym programie acrobat readerze 3d? Nie trzeba nic wysylac z maxa?
Rekomendowane odpowiedzi