Łukasz Misztela Napisano 2 Maj 2004 Napisano 2 Maj 2004 czekam na slowa krytyki i podpowiedzi pracka jeszcze nieskonczona
Cpt.Obvious Napisano 2 Maj 2004 Napisano 2 Maj 2004 spalone strasznie, cienie czarne , bleee. Poza tym strasznie przesycone kolory, kuleje perspektywa , kompletnie nie czuc co jest dalej a co blizej, brakuje zroznicowania ciepłych/zimnych barw. No i to za co mnie kooba karcil tecza cała kolorów. Za mało rysunku (za co tesz mnie karca ;) brakuje Ci ołówkowych szkiców.
Łukasz Misztela Napisano 3 Maj 2004 Autor Napisano 3 Maj 2004 wiem wiem rysunek to podstawa:-)rysuje rysuje i jeszcze raz rysuje :-) Tiger1313 po twoim poscie mialem zakonczyc ten temat ale przespalem sie z Tym i bede dalej walczyl :-) dzieki:-)
ikim Napisano 3 Maj 2004 Napisano 3 Maj 2004 Hmm, nie uwzględniłeś niczego co tiger napisał w poście wyżej. Trawa mogłaby mieć nieco spokojniejsze kolory, przydałaby się jakaś głębia w tym rysunku, nie czuję wogóle co jest bliżej a co jest dalej. drzewkom gałęzie rosna w kazdą strone a nie tylko na boki, strasznie schematycznie je narysowałeś :) dużo pracy przed tobą ale walcz dalej.
Rekomendowane odpowiedzi