Samot-nick Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 witam Poskładałem kiedyś tak dla zabicia czasu. Wiem wygląda dziwnie szczególnie to światło na suficie ale nie mam już zamiaru nic z tym robić :)
Gość Gosc Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 Biedne dziecko :D A za oknem rozumiem rozciagaja sie wzgorza Mordoru? :D
Gość Gosc Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 :) czego biedne dziecko ? Biedne, bo zaraz albo Orki wbija mu sie na chate, albo przyjdzie pani z agencji w sasiedztwie - nie wiem co gorsze :D A tak na serio, koszmarnie kolorowo, popatrz na wizki Pioniera ,bodajze, z pokojami dzieciecymi.
Samot-nick Napisano 12 Marzec 2010 Autor Napisano 12 Marzec 2010 na swoja obronę dodam ze to była 2 albo 3 wizka jaka w życiu zrobiłem :)
Gość Gosc Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 technicznie jest super, no moze pare drobiazgow, ale kolorystycznie i kompozycyjnie... nie daje rady, zrob cos z widokiem za oknem, sciagnij ten czerwono-pomaranczowy nie wiadomo skad, obniz saturacje i podbij troche kontrast i bedzie elegancko
09121986 Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 heh wydaje sie ze atomowa spadala za oknem , albo sauron włączył piecyk ;p całkiem spoko chociaz duzo jeszcze pracy bym w to wlozyl :) Pozdro. ogolnie na mały plusik.
dac77 Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 Ja radzę odwrotnie przypisać kolory świateł. Niebieskawe od księżyca a żółtawe od lampy i te tło za oknem zmienić. Bardzo fajny projekt. Jak bym był dzieckiem i byłoby tam jeszcze kilka czołgów, samolotów i karabinów to by mi się bardzo podobało.
Predator Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 Tu i tam proporcje leza i kwicza szczegolnie wbija kolek w oczy wielkosc wozka w stosunku do drzwi. Pozatym to co wyzej inni napisali napewno moglbys wycisnac wiecej. :) pozdrawiam i czekamy na jakies kolejne rendery :)
Rekomendowane odpowiedzi