Napisano 20 Styczeń 201114 l To ze na postaci jest kolorek z tla to wlasciwie jest pozytyw biorac pod uwage swiatlo odbite a referka miala przeciez inne tlo wiec nalezalo wprowadzic zmiany.
Napisano 10 Kwiecień 201212 l Autor Jak chłopaki w wątku konkursowym mówili, tak wrzucam tutaj swoją pracę, może będziecie mieli chwilę i wytkniecie mi/pochwalicie, czy też zwyczajnie powiecie co myślicie o moim podejściu do tematu "obsesji":
Napisano 10 Kwiecień 201212 l Całkiem nieźle warsztatowo, aczkolwiek nie rozumiem szczerzę mówiąc przesłania.
Napisano 11 Kwiecień 201212 l Autor Hmmm, jesteś kolejną osobą, która mi to mówi. Coś w takim razie musiałem skopać na etapie przedstawiania idei, bo raczej praca powinna być czytelna, nawet bez opisu. Generalnie chodziło mi o pokazanie obsesji mycia rąk. Kolega na pierwszym planie właśnie co się przywitał na bankiecie z kimś i musiał "zareagować" na swój sposób ;). Warsztatowo cieszę się, że jest już nieźle. Żeby było śmieszniej to powiem, że najbardziej zadowolony jestem ze... słoika na półce :D
Napisano 11 Kwiecień 201212 l no jest powód do dumy, słoik niczego sobie jest,też przykuł moją uwagę ;d No jak napisałeś zrobiło się nieco jaśniej, może zbyt przekombinowany ten pomysł,a ludzie za prości. Moje myśli krążyły gdzieś wokół przysłów np. "ręka rękę myje" no ale to mi nie pasowało i stanołem w martwym punkcie.