TrojkaT Napisano 18 Marzec 2010 Napisano 18 Marzec 2010 Cześć Moze mi ktos pomoc, znikly mi 2 partycje :) w zarządzaniu dyskami wszystko widać, co tu zrobić, zeby spowrotem wróciły na swoje miejsce :) Chyba przyczyna jest ze nie ma literki ??
TrojkaT Napisano 18 Marzec 2010 Autor Napisano 18 Marzec 2010 nic, nie robiłem, najważniejszy jest Dyks F , nie chce nic zepsuć Jak przypisze lietrke dysku nie strace danych?
lorence Napisano 19 Marzec 2010 Napisano 19 Marzec 2010 zobacz czy mozesz wejsc na dysku z pozycji "uruchom" wpisujesz l np: E: jak wchodzi na partycje a jej nie widzi w moim komputerze to ja bym wogole sie tym nie przejmował tylko zrobil BACKUP najważniejszych plikow.
arev Napisano 19 Marzec 2010 Napisano 19 Marzec 2010 Nic nie powinno się stać, ale najpierw spróbuj z tą mniej ważną partycją :)
TrojkaT Napisano 23 Marzec 2010 Autor Napisano 23 Marzec 2010 Zrobilem, poprostu przypisalem Literke danej partycji :) Wszystkie dane zostaly na swoim miejscu Dzieki za zainteresowanie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi