Gość Jańcio Napisano 17 Kwiecień 2002 Share Napisano 17 Kwiecień 2002 A to taki fajny renderek.Ja osbiście penetruję GL, bo to w ogóle mnie interesuje.No i ruszy na przeciętnym (moim) sprzęcie. Trochę sprawdziłem też Virt.L. Moim zdaniem wioska. POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khunu Napisano 29 Czerwiec 2002 Share Napisano 29 Czerwiec 2002 oże troche nieaktualna moja odpowiedź, ale teraz to dopiero zauważyłem. Wszyscy gadają tu tylko o tym, skąd ten fajny renderek zassać, a nie o problemach z grafiką. Dlaczego? Bo VRay to najlepszy renderer na świecie, szybki, łatwy. bezproblemowy! Nikt nie pisze o problemach bo ich wogóle nie ma! Zerknijcie na forum o Brazilu czy Finalu. Tam się roi od postów \"help me,help me, bo podczas renderingu wyskakują mi brązowe gówna\" itp. A u nas nic... Dlatego dziękujcie Bogu, że macie VRay\'a i nie zmieniajcie go na nic innego, bo nie warto :):cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi