lukanus Napisano 21 Marzec 2010 Napisano 21 Marzec 2010 (edytowane) Koniec. Jest jak jest, więcej nie wymyślę (patologiczne lenistwo). Pozdrawiam. Edytowane 31 Marzec 2010 przez lukanus
rosikowski Napisano 31 Marzec 2010 Napisano 31 Marzec 2010 źrenice im powiększ, moim zdaniem nie pasuje tu ten pomysł, poprawniejsze gałki oczne nadadzą im lepszego charakteru...
lukanus Napisano 31 Marzec 2010 Autor Napisano 31 Marzec 2010 Piękne dzięki za komentarze. Rosikowski, taki akurat był zamiar, tj. miało być "kreskówkowo". Stąd też rozchwiane proporcje. Pozdrawiam.
EthicallyChallenged Napisano 4 Kwiecień 2010 Napisano 4 Kwiecień 2010 REWELACJA! Nie mogę się doczekac sondy, żeby na Ciebie zagłosowac!
duff Napisano 18 Kwiecień 2010 Napisano 18 Kwiecień 2010 Bardzo glupie. Jest to doskonaly przyklad popki jaka ma w glowie autor stawiajac armie amerykanska na rowni z terrorystami. Zal mi cie pantofelku. Jako sasiada zycze ci "niewinnego" wieznia z guantanamo, ktore niektore panstwa zapowiedzialy sie przyjac z otwartymi ramionami. Przypominasz mi niemiecka dziennikarke ktorej (niemiecka) telewizja posiwecila program, poniewaz nakrecila film o bin ladenie, przedstawiajac go jako czlowieka instytucje dajacego prace innym (prywatny kierowca, kucharka itp, itd). Stawiajac go w "dobrym" swietle Fakty sa takie, ze szwecji, holandii, danii praktycznie juz niema. A londym zmieni nazwe na londynobad. Koncepcje podobne do twojej widzialem juz wczesniej i mysle, ze sa robione przez bliskowschodnia mlodziez, ktora jak wiadomo nienawidzi "zgnilego" zachodu, a taki uzyteczny ....... jak ty podchwyca ich idee i popularyzuje w ten sposub ich grozny swiatoppoglad Mam nadzieje, ze w polsce jest jeczcze wolnosc slowa
olaf Napisano 18 Kwiecień 2010 Napisano 18 Kwiecień 2010 duff chcial przez to powiedzieć, że po śmierci należy Ci się siedem dziewic.
lukanus Napisano 18 Kwiecień 2010 Autor Napisano 18 Kwiecień 2010 Bardzo glupie. Jest to doskonaly przyklad popki jaka ma w glowie autor stawiajac armie amerykanska na rowni z terrorystami. Zal mi cie pantofelku. Jako sasiada zycze ci "niewinnego" wieznia z guantanamo, ktore niektore panstwa zapowiedzialy sie przyjac z otwartymi ramionami. Przypominasz mi niemiecka dziennikarke ktorej (niemiecka) telewizja posiwecila program, poniewaz nakrecila film o bin ladenie, przedstawiajac go jako czlowieka instytucje dajacego prace innym (prywatny kierowca, kucharka itp, itd). Stawiajac go w "dobrym" swietle Fakty sa takie, ze szwecji, holandii, danii praktycznie juz niema. A londym zmieni nazwe na londynobad. Koncepcje podobne do twojej widzialem juz wczesniej i mysle, ze sa robione przez bliskowschodnia mlodziez, ktora jak wiadomo nienawidzi "zgnilego" zachodu, a taki uzyteczny ....... jak ty podchwyca ich idee i popularyzuje w ten sposub ich grozny swiatoppoglad Mam nadzieje, ze w polsce jest jeczcze wolnosc slowa :D Co za gość! Fakty są takie, że mi to wisi :) Jeśli uważasz, że mój "plakat" ma charakter propagandowy, tudzież jest "na poważnie", to chyba Cię w domu biją po głowie :D
Rekomendowane odpowiedzi