Napisano 21 Marzec 201015 l Koniec. Jest jak jest, więcej nie wymyślę (patologiczne lenistwo). Pozdrawiam. Edytowane 31 Marzec 201015 l przez lukanus
Napisano 31 Marzec 201015 l źrenice im powiększ, moim zdaniem nie pasuje tu ten pomysł, poprawniejsze gałki oczne nadadzą im lepszego charakteru...
Napisano 31 Marzec 201015 l Autor Piękne dzięki za komentarze. Rosikowski, taki akurat był zamiar, tj. miało być "kreskówkowo". Stąd też rozchwiane proporcje. Pozdrawiam.
Napisano 18 Kwiecień 201014 l Bardzo glupie. Jest to doskonaly przyklad popki jaka ma w glowie autor stawiajac armie amerykanska na rowni z terrorystami. Zal mi cie pantofelku. Jako sasiada zycze ci "niewinnego" wieznia z guantanamo, ktore niektore panstwa zapowiedzialy sie przyjac z otwartymi ramionami. Przypominasz mi niemiecka dziennikarke ktorej (niemiecka) telewizja posiwecila program, poniewaz nakrecila film o bin ladenie, przedstawiajac go jako czlowieka instytucje dajacego prace innym (prywatny kierowca, kucharka itp, itd). Stawiajac go w "dobrym" swietle Fakty sa takie, ze szwecji, holandii, danii praktycznie juz niema. A londym zmieni nazwe na londynobad. Koncepcje podobne do twojej widzialem juz wczesniej i mysle, ze sa robione przez bliskowschodnia mlodziez, ktora jak wiadomo nienawidzi "zgnilego" zachodu, a taki uzyteczny ....... jak ty podchwyca ich idee i popularyzuje w ten sposub ich grozny swiatoppoglad Mam nadzieje, ze w polsce jest jeczcze wolnosc slowa
Napisano 18 Kwiecień 201014 l duff chcial przez to powiedzieć, że po śmierci należy Ci się siedem dziewic.
Napisano 18 Kwiecień 201014 l Autor Bardzo glupie. Jest to doskonaly przyklad popki jaka ma w glowie autor stawiajac armie amerykanska na rowni z terrorystami. Zal mi cie pantofelku. Jako sasiada zycze ci "niewinnego" wieznia z guantanamo, ktore niektore panstwa zapowiedzialy sie przyjac z otwartymi ramionami. Przypominasz mi niemiecka dziennikarke ktorej (niemiecka) telewizja posiwecila program, poniewaz nakrecila film o bin ladenie, przedstawiajac go jako czlowieka instytucje dajacego prace innym (prywatny kierowca, kucharka itp, itd). Stawiajac go w "dobrym" swietle Fakty sa takie, ze szwecji, holandii, danii praktycznie juz niema. A londym zmieni nazwe na londynobad. Koncepcje podobne do twojej widzialem juz wczesniej i mysle, ze sa robione przez bliskowschodnia mlodziez, ktora jak wiadomo nienawidzi "zgnilego" zachodu, a taki uzyteczny ....... jak ty podchwyca ich idee i popularyzuje w ten sposub ich grozny swiatoppoglad Mam nadzieje, ze w polsce jest jeczcze wolnosc slowa :D Co za gość! Fakty są takie, że mi to wisi :) Jeśli uważasz, że mój "plakat" ma charakter propagandowy, tudzież jest "na poważnie", to chyba Cię w domu biją po głowie :D