Lukasz_D Napisano 22 Marzec 2010 Share Napisano 22 Marzec 2010 Gosc w 7 minucie 25 sekundzie importuje do pdf ale nie mowi jak :) moze ktos mi powie jak importowac to do pdf ? http://www.youtube.com/user/BaileyBlade#p/u/2/dTg5kpzXkJg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afex3d Napisano 22 Marzec 2010 Share Napisano 22 Marzec 2010 Gość zrobił to chyba inaczej, ale można spróbować tak: 1. eksportuj po kolei przekroje do DWG 2. uruchom DWG True View (darmowa przeglądarka DWG z Autodesku) 3. w zakładce Mode ustaw taki widok, żeby przekrój był prostopadle (u mnie poszło Front View) 4. przejdź na Layout1 5. eksportuj do PDF Jak ktoś zna inny sposób to zapraszamy do dzielenia się wiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 22 Marzec 2010 Share Napisano 22 Marzec 2010 mozna zapisac do *.AI i zaimportowac do Corela albo Illustratora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 23 Marzec 2010 Autor Share Napisano 23 Marzec 2010 opcja z zapisaniem do .AI dziala i importowaniem do corela pierwszy sposob wyprobuje ale musze pierw sciagnac DWG Autodesk Tylko jak zrobić zeby każdy kształt zapisał mi sie do osobnego pliku lub strony w pdf (to mozena w corelu po importowaniu) ale zeby automatycznie wielkosc u wszystkich byla taka sama bo jak importuje do corela to w zaleznosci jak mi myszka "poleci" takie zdjecie bedzie ... Mam nadzieje ze wiecie co mam na mysli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 to niech ci myszka nie leci jak importujesz, kliknij raz i krotko, wteyd rozmiar sie niezmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 23 Marzec 2010 Autor Share Napisano 23 Marzec 2010 haha no fakt :) dziala elegancko wszystko :P a takie mam pytanko - moge w takiej postaci pdf zaniesc do drukarni ? kurcze no fajnie to wszystko dziala a tak przy okazji :P to nie robie samochodu zeby sobie ktos nie pomyslal :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 jesli wypuscisz jako rozbarwienie (Composite CMYK) to powinni przyjac, oczywiscie w gre wchodza inna wymagania, stawiamne przez drukarnie, jak rozmiary, zalewki, pasery etc, to juz zalezy od drukarni i czy robia impozycje PDFow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi