Gość dexterxpl Napisano 27 Marzec 2010 Napisano 27 Marzec 2010 witam wszystkich mam mały problem zrobiłem w action editor dwie akcje chodzenie do przodu i takie przywitanie sie nie mam pojęcia jak to skleić w NLA editor nie mogę bo z jednej akcji przechodzi od razu na drugą i brzydko to wygląda jak mam to zrobić mam na myśli {postać idzie prosto na końcu basier curve zatrzymuje sie i wita jak próbuje zrobić nową animację to jak daje add new action i próbuje ruszyć bone to odr azu się resetuje i wraca tak jak się skończyła tamta akcja help jak mam to zrobić co napisałem
adrian2608 Napisano 27 Marzec 2010 Napisano 27 Marzec 2010 (edytowane) Witam, W oknie NLA, otwierasz opcje "N"(tam znajdują się przyciski Hold i Add), na pierwszym pasku klikasz "Hold", na kolejnym "Add", tyle, pozdrawiam. Edit, aha, w takim razie w NLA ,kliknij na ikonkę (NLA) powinna zamienić się w tą z Action, wtedy będzie ok. Początek mojego posta, dotyczy mixowania akcji. Edytowane 27 Marzec 2010 przez adrian2608
Gość dexterxpl Napisano 28 Marzec 2010 Napisano 28 Marzec 2010 Witam, W oknie NLA, otwierasz opcje "N"(tam znajdują się przyciski Hold i Add), na pierwszym pasku klikasz "Hold", na kolejnym "Add", tyle, pozdrawiam. Edit, aha, w takim razie w NLA ,kliknij na ikonkę (NLA) powinna zamienić się w tą z Action, wtedy będzie ok. Początek mojego posta, dotyczy mixowania akcji. ok ale jak robie nową akcję to od początku śledzi mi bazier curve, mam prozbe podam ci moje gadugadu tam lepiej pogadamy oki? 4139457;)
Rekomendowane odpowiedzi