Napisano 28 Marzec 201015 l Witam Będąc na plenerze malarskim, pofociłem trochę (uwaga sporo photoshopa, sprzęt Nikon L16 stąd ta jakość :( ) Obrzycko 1. 2. 3. 4. Odbicie: 1. 2. 3. 4. 5. Edytowane 28 Marzec 201015 l przez andy_a
Napisano 29 Marzec 201015 l nie wiem czy to moj monitor ale wszystko u mnie jest przepalone i za mocno podkrecone /kontrast i kolory/ ale kilka wyglada ciekawie pozdrawiam
Napisano 29 Marzec 201015 l Autor nie wiem czy to moj monitor ale wszystko u mnie jest przepalone i za mocno podkrecone /kontrast i kolory/ ale kilka wyglada ciekawie pozdrawiam chwila sprawdzę na swoim monitorze... niet - u mnie też wszystko przepalone... :P Cieszę się, że choć kilka wygląda ciekawie:)
Napisano 29 Marzec 201015 l Tryptyk się sam broni. Reszta jakościowo odstaje. Te 3 flipnięte zdjęcia przyprawiają o zawrót głowy - jakieś jest to działanie to jest. Ogólnie fajnie - graficznie - mało fotograficznie. Ale fajnie. Pozostaje życzyć lepszego sprzętu. :D
Napisano 29 Marzec 201015 l Moim zdaniem zdjecia zdecydowanie maja potencjal - moze warto pomyslec nad jakas lustrzaneczka i rozwijac sie w tym kierunku?