andy_a Napisano 28 Marzec 2010 Napisano 28 Marzec 2010 (edytowane) Witam Będąc na plenerze malarskim, pofociłem trochę (uwaga sporo photoshopa, sprzęt Nikon L16 stąd ta jakość :( ) Obrzycko 1. 2. 3. 4. Odbicie: 1. 2. 3. 4. 5. Edytowane 28 Marzec 2010 przez andy_a
Kusanagi Napisano 29 Marzec 2010 Napisano 29 Marzec 2010 nie wiem czy to moj monitor ale wszystko u mnie jest przepalone i za mocno podkrecone /kontrast i kolory/ ale kilka wyglada ciekawie pozdrawiam
andy_a Napisano 29 Marzec 2010 Autor Napisano 29 Marzec 2010 nie wiem czy to moj monitor ale wszystko u mnie jest przepalone i za mocno podkrecone /kontrast i kolory/ ale kilka wyglada ciekawie pozdrawiam chwila sprawdzę na swoim monitorze... niet - u mnie też wszystko przepalone... :P Cieszę się, że choć kilka wygląda ciekawie:)
sly Napisano 29 Marzec 2010 Napisano 29 Marzec 2010 Tryptyk się sam broni. Reszta jakościowo odstaje. Te 3 flipnięte zdjęcia przyprawiają o zawrót głowy - jakieś jest to działanie to jest. Ogólnie fajnie - graficznie - mało fotograficznie. Ale fajnie. Pozostaje życzyć lepszego sprzętu. :D
Altus Napisano 29 Marzec 2010 Napisano 29 Marzec 2010 Moim zdaniem zdjecia zdecydowanie maja potencjal - moze warto pomyslec nad jakas lustrzaneczka i rozwijac sie w tym kierunku?
Rekomendowane odpowiedzi