khatake Napisano 29 Listopad 2010 Autor Share Napisano 29 Listopad 2010 Dobra przed wyjściem jeszcze mała poprawa ;p To raptem 3 subd i nie tak dużo tych poly. Ja często skaczę między trzema pierwszymi subd i troszkę na wszystkich robię (na 3 mało ale no na takim robię shot). Jeśli mówisz że move to rozumiem że sugerujesz że proporcje nie działają. Jeśli tak to gdzie ? Ja już nie widzę;p za długo naraz nad tym siedziałem (ew jutro zobaczę;]). Jeśli nie masz na myśli proporcji to dziękuję za polecenie narzędzia ...ale nie wiele mi to pomogło ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 topologia duzo robi dobrego, nie czytalem wczesniej, czy robisz to z kulki, czy z czego innego, ale poprobuj topologi, a zacznie Ci sie sam model ukladac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaś0101 Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 W temacie tworzenia 3D raczej mało mogę się wypowiedzieć. Ta krótko ścięta głowa babeczki wygląda super, bardzo kobieca. A co do pana gnieciucha, to przyłączę się do wcześniejszego komentarza, że coś okolice połączenia mięśni nóg z miednicą trzeba by było przemyśleć, mięśnie pośladkowe, z boku na przykład nie widzę śladu (otwiera książkę) iliotibial band, po polsku jest to chyba pasmo biodrowo-piszczelowe, ale głowy nie dam:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 13 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2010 Dzięki wielkie. wezmę to pod uwagę przy następnym ludku. A teraz taki test pipeline'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 uszyyyy!!!!! a tak to spoko :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 14 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2010 Siedziałem z refką nad tym uchem. Wciąz taki dramat ? ;p przyznam szczerze że najmniej wysiłku idzie na uszy ale no chyba trochę przypominają uszy...mam nadzieję;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielik93 Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 Taki troche usmiechniety jak na trupa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 14 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2010 Szczerze to z ustami coś po prostu nie tak :D mam problem z tym subtelnym ułożeniem ust. Wogóle to skąd pomysł że to trup...? Toż to rana postrzałowa. Wyliże się chłopak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 bierzesz move i robisz cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi