Napisano 29 Listopad 201014 l Autor Dobra przed wyjściem jeszcze mała poprawa ;p To raptem 3 subd i nie tak dużo tych poly. Ja często skaczę między trzema pierwszymi subd i troszkę na wszystkich robię (na 3 mało ale no na takim robię shot). Jeśli mówisz że move to rozumiem że sugerujesz że proporcje nie działają. Jeśli tak to gdzie ? Ja już nie widzę;p za długo naraz nad tym siedziałem (ew jutro zobaczę;]). Jeśli nie masz na myśli proporcji to dziękuję za polecenie narzędzia ...ale nie wiele mi to pomogło ;p
Napisano 29 Listopad 201014 l topologia duzo robi dobrego, nie czytalem wczesniej, czy robisz to z kulki, czy z czego innego, ale poprobuj topologi, a zacznie Ci sie sam model ukladac.
Napisano 7 Grudzień 201014 l W temacie tworzenia 3D raczej mało mogę się wypowiedzieć. Ta krótko ścięta głowa babeczki wygląda super, bardzo kobieca. A co do pana gnieciucha, to przyłączę się do wcześniejszego komentarza, że coś okolice połączenia mięśni nóg z miednicą trzeba by było przemyśleć, mięśnie pośladkowe, z boku na przykład nie widzę śladu (otwiera książkę) iliotibial band, po polsku jest to chyba pasmo biodrowo-piszczelowe, ale głowy nie dam:P
Napisano 13 Grudzień 201014 l Autor Dzięki wielkie. wezmę to pod uwagę przy następnym ludku. A teraz taki test pipeline'a.
Napisano 14 Grudzień 201014 l Autor Siedziałem z refką nad tym uchem. Wciąz taki dramat ? ;p przyznam szczerze że najmniej wysiłku idzie na uszy ale no chyba trochę przypominają uszy...mam nadzieję;p
Napisano 14 Grudzień 201014 l Autor Szczerze to z ustami coś po prostu nie tak :D mam problem z tym subtelnym ułożeniem ust. Wogóle to skąd pomysł że to trup...? Toż to rana postrzałowa. Wyliże się chłopak.