waldek1983 Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 (edytowane) Witam. Chciałbym przedstawić moją nową pracę, która rozpoczęła się w zeszłym tygodniu. Dlaczego ten samochód? Widziałem go na parkingu przed wejściem do firmy, w której pracuję. Samochód posiada ciekawą bryłę i stylistykę. Zapraszam do obserwacji, oceny i oczywiście komentowania. Edytowane 2 Kwiecień 2010 przez waldek1983 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba747 Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 Jak dla mnie bardzo fajnie idzie,ładna siateczka jedziesz dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek1983 Napisano 13 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2010 ryba747 -> wielkie dzięki za miłe słowa. Poniżej umieszczam kolejne zrzuty. nie jest to zbyt duży postęp ale z braku czasu dłubie w każdej wolnej chwili. Jeżeli mógłby ktoś pomóc w poszukiwaniach i wrzucić zdjęcia podwozia to będę zobowiązany :) A i jeszcze cosik. Macie jakiś pomysł na rozpoczęcie modelowania wnętrza? Myślę żeby zacząć od drzwi ale jak to ugryźć? Z góry dzięki za pomoc :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek1983 Napisano 14 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2010 Nastała chwila na kolejną porcję zrzutów. Dzisiaj na celowniku były szyby w samochodzie. Efekt do oceny pozostawiam wam, drodzy specjaliści :) Jak zawsze zapraszam do komentowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frey Napisano 16 Kwiecień 2010 Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Fajnie to wyszło :) Też się przymierzam do pierwszego w życiu wymodelowanego auta. Robiłeś tą karoserię plane'ami? Drzwi lepiej zrobić razem z karoserią, czy osobno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AccessX Napisano 17 Kwiecień 2010 Share Napisano 17 Kwiecień 2010 Frey na Forum masz tutorial do tego a jak nie to na stronach podanych w Linkowni :). NAprawde jest duzo, Tutoriali(Poradników) na Forum o robieniu auta, w chyba 2 albo 3 wersjach (Plejn, splejn,cube) Czy jakos tak to było :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frey Napisano 17 Kwiecień 2010 Share Napisano 17 Kwiecień 2010 Frey na Forum masz tutorial do tego a jak nie to na stronach podanych w Linkowni :). NAprawde jest duzo, Tutoriali(Poradników) na Forum o robieniu auta, w chyba 2 albo 3 wersjach (Plejn, splejn,cube) Czy jakos tak to było :) Wielkie dzięki, zaraz to przejrzę wszystko :) przy okazji daję +repa, nie zaszkodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi