Napisano 2 Kwiecień 201015 l Witam. Chciałbym przedstawić moją nową pracę, która rozpoczęła się w zeszłym tygodniu. Dlaczego ten samochód? Widziałem go na parkingu przed wejściem do firmy, w której pracuję. Samochód posiada ciekawą bryłę i stylistykę. Zapraszam do obserwacji, oceny i oczywiście komentowania. Edytowane 2 Kwiecień 201015 l przez waldek1983
Napisano 13 Kwiecień 201014 l Autor ryba747 -> wielkie dzięki za miłe słowa. Poniżej umieszczam kolejne zrzuty. nie jest to zbyt duży postęp ale z braku czasu dłubie w każdej wolnej chwili. Jeżeli mógłby ktoś pomóc w poszukiwaniach i wrzucić zdjęcia podwozia to będę zobowiązany :) A i jeszcze cosik. Macie jakiś pomysł na rozpoczęcie modelowania wnętrza? Myślę żeby zacząć od drzwi ale jak to ugryźć? Z góry dzięki za pomoc :]
Napisano 14 Kwiecień 201014 l Autor Nastała chwila na kolejną porcję zrzutów. Dzisiaj na celowniku były szyby w samochodzie. Efekt do oceny pozostawiam wam, drodzy specjaliści :) Jak zawsze zapraszam do komentowania.
Napisano 16 Kwiecień 201014 l Fajnie to wyszło :) Też się przymierzam do pierwszego w życiu wymodelowanego auta. Robiłeś tą karoserię plane'ami? Drzwi lepiej zrobić razem z karoserią, czy osobno?
Napisano 17 Kwiecień 201014 l Frey na Forum masz tutorial do tego a jak nie to na stronach podanych w Linkowni :). NAprawde jest duzo, Tutoriali(Poradników) na Forum o robieniu auta, w chyba 2 albo 3 wersjach (Plejn, splejn,cube) Czy jakos tak to było :)
Napisano 17 Kwiecień 201014 l Frey na Forum masz tutorial do tego a jak nie to na stronach podanych w Linkowni :). NAprawde jest duzo, Tutoriali(Poradników) na Forum o robieniu auta, w chyba 2 albo 3 wersjach (Plejn, splejn,cube) Czy jakos tak to było :) Wielkie dzięki, zaraz to przejrzę wszystko :) przy okazji daję +repa, nie zaszkodzi :)