wormer Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 "The application failed to initialize properly" Taki tekst mi się pokazuje kiedy próbuję odpalić Maye 2010. Moja konfiguracja kompa to: Athlon XP 2700+ 2.16ghz 2.5 gb ramu Geforce 6600 Dodam jeszcze, że skanowałem pliki Mayi Nodem i Ad-Awarem i nic nie znalazły. Poza tym jak chcę Maye wyinstalować, to mi pisze, że czegoś nie może znaleźć i wyłącza mi się deinstalator. Więc nie mogę ani z programu skorzystać, ani go wywalić wie ktoś co z takim fantem zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piszpan Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 >> Click Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wormer Napisano 3 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2010 >> Click Dzięki, patrzyłem tam wcześniej, ale to i tak nie rozwiązuje problemu związanego z tym, że Maya nie chce się wyinstalować. A nie chcę tego ręcznie wywalałć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi