Mulholland Napisano 4 Kwiecień 2010 Napisano 4 Kwiecień 2010 Hej. Pracuję nad obrazkiem ogrodu. Modelowanie onyx + 3ds max. Drzewka za murem nie moje. Chcę jeszcze sporo pozmieniać , pododawać, popróbować. Wszystkie komentarze mile widziane.
adam_m Napisano 4 Kwiecień 2010 Napisano 4 Kwiecień 2010 Ogród? chyba staw raczej. Drzewka przed murem słabo widoczne. Podłoze i głazy to sól kamienna? Drzewko (skromne) na pierwszym planie z lewej psuje kompozycje. Może jak pozmieniasz to i owo, będzie lepiej, praca ma potencjał.
_Arti_ Napisano 4 Kwiecień 2010 Napisano 4 Kwiecień 2010 Niby fajne, ale takie bez życia, matowe, blade.. Drzewa jakby na jesień.
Mulholland Napisano 4 Kwiecień 2010 Autor Napisano 4 Kwiecień 2010 Adam_m - ok. Dzięki za wytknięcie błędów. Arti - cholerka, coś jest na rzeczy. :/ Może jest to obraz mojej wewnętrznej pustki. Jak nie da rady tchnąć życia to nazwę prackę "Michael Jackson po 6 operacji".
_Arti_ Napisano 5 Kwiecień 2010 Napisano 5 Kwiecień 2010 Maestro - ożyw drzewka! :D Szczególnie ty przy murku, bo zlewają się z nim bardzo. Do tego wodę mniej nosisową.
Rekomendowane odpowiedzi