Maćko_SQL Napisano 7 Kwiecień 2010 Napisano 7 Kwiecień 2010 Jestem totalnie zielony w vray'u.... także prosiłbym o pomoc ( bez niego sie na prakty nie dostane także trzeba kombinować, i sie go w końcu nauczyć dobrze :P ) Otoż znalazłem podst ustawienia vray'a ,ust all dałem na kilka boxów VrazyfastSSS na wszystko ze ścianami włacznie .Dodalem 2 x v-ray light i mi scene tak prześwietla ze to jest aż niemożliwe. :/ przy Vray sun jeszcze cos tam widać ale przy reszte koniec . Użyłem tych ustawień : http://www.spot3d.com/vray/help/150SP1/tutorials_unisettings.htm Prosiłbym o pomoc, nie o zbedne komntarze.... bo obszukałem połowe neta i nic :/ .Kurcze skasowała mi sie połowa nazwy tematu i nie wiem jak to zmienić pomoże ktos ?
mirach Napisano 7 Kwiecień 2010 Napisano 7 Kwiecień 2010 Nie napisales tak naprawde jakiej pomocy oczekujesz. W dodatku fastSSS na sciane? chyba nie czytales ani odrobiny opisu materialow vraya, nie ?
Maćko_SQL Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Napisano 7 Kwiecień 2010 heh a gdzie idzie nabyć takowa wiedze ? Masz racje niepoczytałem
halset Napisano 7 Kwiecień 2010 Napisano 7 Kwiecień 2010 No to może zmniejsz multiplier w vraylightach?
mirach Napisano 7 Kwiecień 2010 Napisano 7 Kwiecień 2010 heh a gdzie idzie nabyć takowa wiedze ? dokladnie tam skad masz tego linka z pierwszego postu. Caly manual vraya.
Rekomendowane odpowiedzi