Napisano 10 Kwiecień 201015 l Witam, w 3ds max jest taka bardzo przydatna funkcja o nazwie SteeringWheels. Domyślny skrót klawiaturowy dla tej funkcji to Shift + W. Problem polega na tym, że po wciśnięciu tej kombinacji klawiszy nic się nie dzieje (na laptopie. na PC w jakiś magiczny sposób działa, mimo że instalacja z tej samej płyty jest). Chciałem zapytać, czy jest jakiś patch poprawiający ten problem. Próbowałem zmieniać układ klawiatury na angielski, ale nic to nie dało. Może da się jakoś zmienić domyślny skrót klawiaturowy? To strasznie uciążliwe, bo nie wyobrażam sobie ciągłego przedzierania się przez kilka menu, żeby uzyskać dostęp do tej bardzo często używanej przeze mnie funkcji. Prosiłbym bardzo o pomoc i z góry dziękuję za odpowiedzi :)
Napisano 10 Kwiecień 201015 l Włącz Keyboard Shortcut Override – przycisk na górnej belce, obok Snaps Toggle.
Napisano 10 Kwiecień 201015 l Autor Haha :D wielkie dzięki! W życiu bym na to nie wpadł, a szukałem dosłownie we wszystkich możliwych opcjach i menu.... Oczywiście Pomogło!