Gość Kaldrick Napisano 14 Kwiecień 2010 Napisano 14 Kwiecień 2010 Cóż, siedzę tu od dłuższego czasu i oglądam... Ale pisać do tej pory się nie odważyłem ;] Biorąc pod uwagę, że w dziedzinie modeli 3d jak byłem noga, tak noga jestem dalej, to pomyślałem, że pochwalę się przynajmniej moimi zdjęciami. Można je podzielić w zasadzie na parę kategorii - krajobrazy, portrety, i totalnie losowe ;P Krajobrazy: Portrety: Random;P Aparat: Sony Alpha A100, z obiektywem kitowym 18-200 Zachęcam do krytyki ;]
Kusanagi Napisano 14 Kwiecień 2010 Napisano 14 Kwiecień 2010 2 najlepsze reszta za mocno naciapana i przerobiona.
Loopik Napisano 14 Kwiecień 2010 Napisano 14 Kwiecień 2010 Zgadzam się z przedmówcą. Takie "tuningi" nic dobrego nie dają. Fajnie się tym bawi w PS ale sensu większego to nie ma.
Ex3 Napisano 14 Kwiecień 2010 Napisano 14 Kwiecień 2010 Te wszystkie obróbki nie wprowadzają nic do tych zdjęć, lepiej by było się skupić na robieniu dobrych zdjęć niż na przerabianiu słabych. Mi się podoba trzecie od końca (numeruj zdjęcia !!!) ale obróbka je popsuła. Pamiętaj że najlepsza obróbka to taka której nie widać bo inaczej takie zdjęcie świadczy nie o tym jak dobre zdjęcia robisz a o tym jak słabo je obrabiasz.
Rekomendowane odpowiedzi