Beatou Napisano 16 Kwiecień 2010 Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Projekt na zajęcia, temat: "Kolorowa Chimera" 3d max, vray, ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 16 Kwiecień 2010 Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Świetne kolory w tle. To still czy animacja? Gdzieś ty się podziewał? Pozdrawiam. P.S. Ta jasna obwódka jest z premedytacją? Czy efektem blura na Alphie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beatou Napisano 16 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2010 kolorki to ps - pasy kolorów + gausian blur no niestety na razie still ;) za dużo czasu nie mam na darmowe projekty do budy.. Gdzie?:D najpierw mi hasło przepadło i nie mogłem go odzyskać bo skrzynka wygasła.. dopiero dzisiaj załatwiłem to trochę inaczej.. i oto jestem po dość długiej przerwie o.O ps. blur każdej cząstki z osobna był dodawany w ps - lens blur. Tak samo te okruszki itp. Za dlugo by sięten blur liczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 17 Kwiecień 2010 Share Napisano 17 Kwiecień 2010 bardzo zacny model, jak i sama prezentacja 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi