3D man Napisano 18 Kwiecień 2010 Share Napisano 18 Kwiecień 2010 Hej! Mam zamiar wzbogacić się z 9-tki w najnowszego maxa (2010 lub 2011), ale kiedy zobaczyłem cenę zaczęła mnie trochę boleć głowa. Wiem też, że są wersje edukacyjne, które są tańsze, ale czym się różnią od zwykłej (drogiej)???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 18 Kwiecień 2010 Share Napisano 18 Kwiecień 2010 tym ze nie mozesz na tym robic nic komercyjnego i musisz miec legitke studenta zeby ja dostac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3D man Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2010 aaa... to takie buty... czyli wychodzi na to, że musze zbierać kase na droższego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 Zawsze możesz zapisać się do jakiejś szkoły (zapytaj procadu jakie honorują), a potem szybko upgradować do pełnej wersji komercyjnej. Wychodzi dużo taniej. Zadzwoń tylko do resellera, bo ta promocja pojawia się i znika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3D man Napisano 21 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Na studia to ja muszę jeszcze kilka lat poczekać... Ale i tak fajny pomysł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 "Student" po angielsku nie znaczy tyle samo co "student" po polsku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi