SzakalSzaleniec Napisano 19 Kwiecień 2010 Napisano 19 Kwiecień 2010 Witam! Moj pierwszy post i moja pierwsza pracka nad ktora aktualnie siedze. To moja pierwsza praca z tych "powazniejszych" wiec prosilbym o wyrozumialosc :P Wszelkie konstruktywne uwagi mile widziane :) Robilem ten model w Maya a renderowalem w MentalRay'u. Pozdrawiam i czekam na feedback :)
KLICEK Napisano 19 Kwiecień 2010 Napisano 19 Kwiecień 2010 koleszko jest super :) tylko renderki bardziej bym podciagnal tzn zrobil bielsze zeby bylo czuc takie fajne studyjko ;)
mirach Napisano 19 Kwiecień 2010 Napisano 19 Kwiecień 2010 wyglada bardzo ten tego, no a przedwszystkim te tegesy sa niczego sobie. To tak w ramach proby napisania najmiej konkretnego komentaza ;) Naprawde fajnie sie prezentuje, ale tez jestem za pobawieniem sie troche poziomem bieli, bo troche to sie w szarosc zlewa. pozdrawiam
avant.garde Napisano 19 Kwiecień 2010 Napisano 19 Kwiecień 2010 No na prawdę aż miło popatrzeć. Jedyny minus jaki zaobserwowałem to za niski poziom luminescencji wyświetlacza.
SzakalSzaleniec Napisano 20 Kwiecień 2010 Autor Napisano 20 Kwiecień 2010 A dziekuje bardzo za tak mile przyjecie na forum :D Niestety projekt musze narazie zawiesic na jakies 2 tygodnie, wiec szybkiego update'a nie bedzie :/ Co do szarosci to osobiscie wlasnie chcialem aby cale studio bylo dosc mocno stonowane pod samo psp - ale pobawie sie z innym backdropem i oswietleniem :) No i dokoncze tyl :D Jak tylko cos fajnego wydlubie to zamieszcze - a narazie "musze" z przyjemnoscia do porszaka wrocic - tez pewnie zamieszcze tutaj niedlugo :)
09121986 Napisano 21 Kwiecień 2010 Napisano 21 Kwiecień 2010 siema, hi resy bym chętnie zobaczył , i jak klicek pisze , studio bym podciągnął i je też rozjaśnił ,żeby bardziej kontrastowo było ... myślę ze fotosklepem 5min i było by git.
Rekomendowane odpowiedzi