Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

Moj pierwszy post i moja pierwsza pracka nad ktora aktualnie siedze. To moja pierwsza praca z tych "powazniejszych" wiec prosilbym o wyrozumialosc :P Wszelkie konstruktywne uwagi mile widziane :) Robilem ten model w Maya a renderowalem w MentalRay'u. Pozdrawiam i czekam na feedback :)

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wyglada bardzo ten tego, no a przedwszystkim te tegesy sa niczego sobie.

To tak w ramach proby napisania najmiej konkretnego komentaza ;)

Naprawde fajnie sie prezentuje, ale tez jestem za pobawieniem sie troche poziomem bieli, bo troche to sie w szarosc zlewa.

pozdrawiam

Napisano

No na prawdę aż miło popatrzeć. Jedyny minus jaki zaobserwowałem to za niski poziom luminescencji wyświetlacza.

Napisano
  • Autor

A dziekuje bardzo za tak mile przyjecie na forum :D Niestety projekt musze narazie zawiesic na jakies 2 tygodnie, wiec szybkiego update'a nie bedzie :/ Co do szarosci to osobiscie wlasnie chcialem aby cale studio bylo dosc mocno stonowane pod samo psp - ale pobawie sie z innym backdropem i oswietleniem :) No i dokoncze tyl :D Jak tylko cos fajnego wydlubie to zamieszcze - a narazie "musze" z przyjemnoscia do porszaka wrocic - tez pewnie zamieszcze tutaj niedlugo :)

Napisano

siema,

hi resy bym chętnie zobaczył , i jak klicek pisze , studio bym podciągnął i je też rozjaśnił ,żeby bardziej kontrastowo było ... myślę ze fotosklepem 5min i było by git.