Napisano 19 Kwiecień 201014 l Witam! Moj pierwszy post i moja pierwsza pracka nad ktora aktualnie siedze. To moja pierwsza praca z tych "powazniejszych" wiec prosilbym o wyrozumialosc :P Wszelkie konstruktywne uwagi mile widziane :) Robilem ten model w Maya a renderowalem w MentalRay'u. Pozdrawiam i czekam na feedback :)
Napisano 19 Kwiecień 201014 l koleszko jest super :) tylko renderki bardziej bym podciagnal tzn zrobil bielsze zeby bylo czuc takie fajne studyjko ;)
Napisano 19 Kwiecień 201014 l wyglada bardzo ten tego, no a przedwszystkim te tegesy sa niczego sobie. To tak w ramach proby napisania najmiej konkretnego komentaza ;) Naprawde fajnie sie prezentuje, ale tez jestem za pobawieniem sie troche poziomem bieli, bo troche to sie w szarosc zlewa. pozdrawiam
Napisano 19 Kwiecień 201014 l No na prawdę aż miło popatrzeć. Jedyny minus jaki zaobserwowałem to za niski poziom luminescencji wyświetlacza.
Napisano 20 Kwiecień 201014 l Autor A dziekuje bardzo za tak mile przyjecie na forum :D Niestety projekt musze narazie zawiesic na jakies 2 tygodnie, wiec szybkiego update'a nie bedzie :/ Co do szarosci to osobiscie wlasnie chcialem aby cale studio bylo dosc mocno stonowane pod samo psp - ale pobawie sie z innym backdropem i oswietleniem :) No i dokoncze tyl :D Jak tylko cos fajnego wydlubie to zamieszcze - a narazie "musze" z przyjemnoscia do porszaka wrocic - tez pewnie zamieszcze tutaj niedlugo :)
Napisano 21 Kwiecień 201014 l siema, hi resy bym chętnie zobaczył , i jak klicek pisze , studio bym podciągnął i je też rozjaśnił ,żeby bardziej kontrastowo było ... myślę ze fotosklepem 5min i było by git.