Samot-nick Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Witam. Od jakiegoś czasu sobie dlubie cos takiego. Komentarze, krytyka pomysły jak i co polepszyć miele widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Tak na szybko, wg mnie przegioles z wyostrzaniem na ceglach i mapowanie drewna na stole i krzeslach bardzo przydalo by sie poprawic. Calkiem przyjemny klimat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkarin Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 A ja bym dodał listwy przy podlogach i pod sufitem dla ladnego przejscia pomiedzy powierzchniami. I wydaje mi sie ze nie masz to daj camera correction modyfikator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 26 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2010 male poprawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devgru Napisano 30 Lipiec 2010 Share Napisano 30 Lipiec 2010 Czy lampa była modelem w scenie, czy wklejałeś ją jako obraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 1 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2010 model, a o która konkretnie chodzi :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi