neXen Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 lolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 no , fajnie tylko dokończ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 ktos mu zelazkiem po czole przejechal?? Ale naprawde przypomina mi to jakiegos czubka moze poszukaj fotek Luisa Define(nie wiem jak sie to pisze) on wygladal na cwierc inteligenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulczas Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 true, true, czasem czlowiekowi odbija... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 nos jakis krzywy, usta nieludzkie, ucho nienaturalne. wiem ze to ma byc czubek ale niech chociaz bedzie przypominac czlowieka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neXen Napisano 6 Maj 2004 Autor Share Napisano 6 Maj 2004 lol, chyba nikt nie skumal o co mi chodzilo... uwaga, wyjasnienie: jesli ktos nie zauwazyl, modeluje ostatnio postac (topic - \"Delirium\") i siedzac kilka dni nad tym samym, rozne idiotyzmy do glowy wpadaja... no i wyszlo cos jak powyzej :D ehhhh, widze ze nikt sie nie zna na zartch : ( buuuuuuu EOT !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 napisał eax88 moze poszukaj fotek Luisa Define(nie wiem jak sie to pisze) on wygladal na cwierc inteligenta Louis De Funes z akcentem (czy tam umlautem:P) Wygladal ale byl zajebistym aktorem komediowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi