Lubus Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Witam, mam mały problem z oknem environment tj. nie wyświetla mi się ono, bądź znajduje się gdzieś poza obszarem monitora. Przywracanie startowego UI nie przynosi efektu, proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
troglodyta Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 Zmień rozdzielczość ekranu na jakieś maksymalne wartości i może się pojawi gdzieś z boku. Przesuń okienko i powróć do pierwotnej rozdziałki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korbol Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 Skasuj plik 3sdmax.ini - lub zmień nazwę Powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lubus Napisano 24 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2010 Skasowałem InstallSettings.ini , plugin.ini i d3dgfx.ini i okno znów się pojawia dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi