Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Tak ma mieć zastosowanie reklamowe tyle że na mój własny użytek

na pewno jest dużo do poprawienia 3ds bawię się od 5 miesięcy i jeszcze wiele nauki przedemną, poproszę zatem o uwagi co jest do poprawienia

Czego to ludzie nie modelują:) Jeśli to z przeznaczeniem reklamowym, to prezentacja wymaga jeszcze dużo pracy

Pozdr

Napisano
Tak ma mieć zastosowanie reklamowe tyle że na mój własny użytek

na pewno jest dużo do poprawienia 3ds bawię się od 5 miesięcy i jeszcze wiele nauki przedemną, poproszę zatem o uwagi co jest do poprawienia

w takim razie wątek może do WIPa przenieś? :)

Napisano
w takim razie wątek może do WIPa przenieś? :)

W wipie juz jest kilka wątków z odpylaczem ;) Przede wszystkim popracuj nad sceną. Te same cegły na ścianie i posadzce to nie jest dobry pomysł. Może pomyśl o animacji i pokaż jak działa ten odpylacz lub jego budowę wew. Coś co zachęci do jego zakupu, teraz nie zachęca. Równie dobrze mogłeś zrobić zdjęcie, byłoby mniej pracy ;)

Napisano

Jakieś studio zrób, wyrzuć te cegły - niech ten rozpylacz będzie dominantą. Tabliczki z informacjami też nie pasują. Z ramkami też pojechałeś, takie jak z tanich obrazów częstochowskich. Może jakiś hdr w odbicia, bo sucha ta farba strasznie.

Napisano

Pracowałem na szlifierce do otworów (20letnia) tolerancje wykonywanych otworów były żędu 0.013mm (i dało się na tym u-bocie to wykonac), co to pył szlifierski doskonale wiem (pojadło sie:))...jak na reklame typowo pod przemysł mechaniczny wydaje mi się że jest ok. ale jako obiekt pod galerie 3D troche za mało.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności