Anomal Napisano 24 Kwiecień 2010 Share Napisano 24 Kwiecień 2010 (edytowane) http://www.pepsi.pl/konkurs/finalowa_piatka_szczegol.php?id=250# Witajcie. Zrobiłem projekt w finale konkursu Pepsi na "Orzeźwienie Okrąglaka". Pomysł jest koncepcyjny,trochę szalony (bo taka była istota konkursu) i liczę że Wam się spodoba. Proszę o wsparcie i oddanie głosu:) Poniżej moja praca finałowa , głosowanie wg linku na samej górze: Zdaję sobie sprawę że zarejestrowanie się tam (swoją drogą bardzo proste i szybkie) może zniechęcać jednak będę bardzo wdzięczny za pomoc. Głosowanie do północy w niedzielę. Dzięki i pozdrawiam. A tak poza tym jestem otwarty na wasze opinie:_) P.S> Jako ciekawostkę dodam, że zrobiłem ten projekt jedną ręką na pożyczonym laptopie 13' we Włoszech gdzie byłem na nartach ale wybiłem sobie bark...:) Edytowane 24 Kwiecień 2010 przez Anomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 24 Kwiecień 2010 Share Napisano 24 Kwiecień 2010 bo na pomysly nie wpada się rękoma ;) fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avant.garde Napisano 25 Kwiecień 2010 Share Napisano 25 Kwiecień 2010 No ja przyznam, że pomysł jest super - bardzo ciekawy i oryginalny. Ale zastanawia mnie możliwość technicznej realizacji - czy w ogóle możliwe jest wykonanie tego projektu, bo wydaje mi się, że dość niebezpieczne było by umiejscawianie w takiej konstrukcji (nie przymocowanej na sztywno do ziemi) klubu czy kawiarni. Nie wiem czy w ogóle w świetle przepisów możliwa jest realizacja tego projektu - przyznam, że nie znam się, ale od razu pod tym kątem zbudził moje obawy. Ale tak czy inaczej - duże gratulację za pomysłowość! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 25 Kwiecień 2010 Share Napisano 25 Kwiecień 2010 pogrzebałem na wiipedii z ciekowości ile taki baniak by uniósł i mam pytanie, czy projekt nawiżauje jakoś do faktu, że w poznaniu budowano sterowce, czy w ogole nie ma powiązania koncepcyjnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 30 Kwiecień 2010 Share Napisano 30 Kwiecień 2010 gdyby mial powiazanie koncepcyjne to autor pewnie by zamiescil to na planszy jako inspiracje itp. Takie nawiazania do historii sa bardzo chwytliwe, wiec bylaby to bardzo mocna strona projektu. Wiec domyslam sie ze autor przypadkowo podpiał sie pod dosc ciekawy fakt z przeszlosci.. co do projektu-pomysł fajny,ale nie widze tego, pojecia nie mam jak to ma dzialac, w jaki sposob mozna to rozwiazac technicznie? Co z obsluga, kwestie sanitarne? sranie do kosza pakowac czy jak? Sadze ze jako koncepcja ciekawe, ale wykonanie tego to osobna bajka, ktora raczej na bank nie ma prawa bytu;] no ale projekt ciekawy;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi