Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Na potrzeby konkursu wymyśliłem odrobinę inną wariację enta.

Dusza złośliwej kobiety zostaje po śmierci wciągnięta w nasiono rzadkiej rośliny. Jako, że kobieta ta była za życia osobą bardzo zgorzkniałą i zazdrosną, tak też i po śmierci potrafi tylko niszczyć. Z tą różnicą, że dzięki większej mocy szkodzi nie tylko słowem, ale i czynem, polując i zjadając nieuważnych młodych zakochanych, którymi gardziła za życia.

ent.jpg

miniatura%20ent.jpg

---------------------

Nie zostało za wiele czasu, ale powinienem coś skończyć na czas :)

Strzelam w słowiańską mitologię, zobaczymy co z tego wyjdzie. Chciałbym zrobić coś o pospolitej aparycji, bez przesadnych wodotrysków i bajerów rodem z heroic fantasy. Zrobiłem szybszego żmija o facjacie lepperochłopskiej. Miał oberwać strzałą w plecy, ale gdy to piszę, to myślę, że chyba skusze się na południcę.

woj%20copy.jpg

Edytowane przez prrrszalony

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Uznałem, że jednak rozwijać będę tego enta (temat w speedsculptingu leśne stwory mnie tchnął do tego :D).

W trakcie rysowania myślałem nad historią, bo takową chyba też trzeba ułożyć. Uznałem, że zrobię z niej ucieleśnienie resentymentu. Pani entowa to najlepsza laska w lesie, ale nim się nią stała była ciągle narzekającą, krytykującą kobieciną, której się zestarzało pozostając samotną, starą dziewicą. W pewnym momencie, gdy jej depresja osiągnęła apogeum, poszła nad rzekę i utopiła się w niej. Dziwnym zrządzeniem losu (hokus pokus itd.) jej duża została wciągnięta w nasiono, z którego bardzo szybko wyrosło na enta. Teraz poluje na tych, których kiedyś tak ostro krytykowała - bezmyślnych młodych ludzi. Jej ręce, wyglądające jak pnącza, umieszcza w miejscach o romantycznym widoku, gdzie wyczekuje, aż jakaś zakochana para spocznie na nich by oddać się cielesnym rozkoszom. Owiją się szybko wokół nich i zjada oczodołem. Tadam!

Scan10109.JPG

Napisano

ten pierwszy, niedopracowany szkic entowej byl imho ciekawszy :P

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.