Napisano 7 Maj 201014 l Mam plik 3ds, jest to miasto o gry, robię moda i chcę je przerobić, całe miasto stanowi jeden obiekt, są tam różne domki itp, moje pytanie brzmi, jak usuwaćpojedyncze domki? convert to polyy i usuwać tak po kawałku polygonami, czy jest jakis sposob? bo tak polygonami to duzo roboty i trzeba uwazac zeby nie usunac czegos innego pozdrawiam
Napisano 7 Maj 201014 l Sprawdż czy przypadkiem wszystkie dowki nie są zgrupwane,wtedy tylko Klikniesz ungroup i każdy domek bedzie osobno
Napisano 8 Maj 201014 l Autor Sprawdż czy przypadkiem wszystkie dowki nie są zgrupwane,wtedy tylko Klikniesz ungroup i każdy domek bedzie osobno Przepraszam, a gdzie jest ta opcja? ;)
Napisano 8 Maj 201014 l Autor Aha, group - ungroup - to nie mogę tam kliknąć ;/ czyli nie sa zgrupowane
Napisano 9 Maj 201014 l Nie wiem jak wygląda ten model, ale jeśli jest dość prosty, to możesz zaznaczyć cały teren, co będzie chyba łatwiejsze niż zaznaczanie wszystkich domków po kolei, i dać detach. Wtedy domki będą jako osobne elementy, łatwe do zaznaczenia.