Cousken Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 Hey! Maxem zajmoje sie juz od hmmm nie powiem kiedy :) A caly czas jak wasze prace widze, to szczeka w dol. No wiec postanowilem zakupic pare ksiazek, aby sie w koncu czegos porzadnie nauczyc. Przegladalem tu forum, i z polecanych tu ksiazek wybralem 3: 3ds max 5. Ćwiczenia praktyczne 3ds max 5. Projekty i rozwiązania 3ds max 4. Techniki modelowania. Biblia No i chcialbym poznac wasze opinje o tych wlasnie ksiazkach.
Fr3d3k Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 3ds max 4. Techniki modelowania. Biblia .......imo ksiazka do dupy ... .nie potrebna ci .....jesli masz zamiar kupic 3ds max 5. Projekty i rozwiązania -w tej jest prawie wszystko co jest potrzebne by zaznajomic sie z podstawami maxa....natomiast jesli chodzi o 3ds max 5. Ćwiczenia praktyczne to nie wiem...nie mam :!o Nerka
Noic Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 ja też polecam Projekty i rozwiazania- tylko ta zawiera informacje które mogą się przydać
Cousken Napisano 13 Maj 2004 Autor Napisano 13 Maj 2004 Musze pochwalic wydawnictwo helion za szybkosc wysylek, w poniedzialek rano zamowilem, wyslana zostala po poludniu,i teraz doszla, i to na dodatek za granice! w 3 dni! Co do samej ksiazki, jeszcze nie otwieralem :) Narazie napawam sie zapachem. Jak juz zasiagne pa nia, postaram sie napisac co o niej sadze dla nastepnych pokolen niubisow.
Rekomendowane odpowiedzi