Gość bakk1 Napisano 12 Maj 2010 Share Napisano 12 Maj 2010 Sytuacja: mam jakąś powierzchnie, zaczynam robić linie cut toolem od którejś krawędzi w kierunku środka, klikam gdzieś wewnątrz i mam dociągnięcie do wszystkich werteksów. Jak takie coś zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 12 Maj 2010 Share Napisano 12 Maj 2010 jesli dobrze rozumiem: chcesz zrobic cuta posrodku poly, a pozostale cuty maja by auto do kazdego vertexa? jesli tak to nie wiem zy jest jakies auto o ci to zrobi, ja zawsze recznie wycinam tak jak chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bakk1 Napisano 12 Maj 2010 Share Napisano 12 Maj 2010 Dokładnie o coś takiego. Widziałem to na jednym tutku i mnie to zaciekawiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PICsell Napisano 12 Maj 2010 Share Napisano 12 Maj 2010 http://www.polyboost.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi