jajcek Napisano 13 Maj 2010 Share Napisano 13 Maj 2010 Cześć, nigdy nie używałem tej funkcji Render To Texture, dlatego nie wiem czy to coś dobrze mi działa (a to wynika z tego, że działa nie tak jak ja tego oczekiwałem :P). Otóż zrobiłem sobie na szybko zwykłego boxa i pociąłem jego siatke slicem, żeby można było w różne "dziury" dać różne tekstury. No i zrenderowałem do tekstury (CompleteMap, Diffuse Color). Jednak gdy wczytuję tą mapkę do materials editor i przypisuje ją do tego boxa, to już ta tekstura nie leży tak jak wcześniej gdy była podzielona na kilka innych (zwykłe tekstury). Czy jest to możliwe, żeby było jak przedtem bez ponownego ustawiania tych tekstur? Pozdrawiam i dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plugawiciel Napisano 13 Maj 2010 Share Napisano 13 Maj 2010 niewiem dokaldnie o co ci chodzi, ale jest tam taka opcja zeby urzywac istniejacej uvw , albo automatycznej jakies syfiastej , sprawdz co tam masz namodzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi