Napisano 8 Maj 200420 l Hej ! Przeczytalem wiele postów o modelowaniu samochodów, tutoriali też, mimo to mam pare pytań i było by naprawde fajnie gdyby ktoś rozwiał moje wątpliwości :D Wpradzie się ucze dopiero modelować samochody, ale zawsze chciałem wymodelowac fajny samochodzik. Otóż przedstawiam wam jedą z wielu karoserii, niestety tylko karoserii gdyż w tym miejscu stoje cały czas.. nie potrafie zrobić nic więcej. Odpowiedzcie mi jeśli możecie na pare pytań: 1. Czemu moja karoseria jest taka okrąglutka, i nikt nie potrafi powiedzieć że to lamborghini ? A u innych po samej karoserii wszystko wiadomo już :) 2. Jak ładnie zrobić szyby ? Czy może powinienem zostawić na nie miejsce wcześniej w karoserii ? 3. Pochwiedzcie, że widzieliście gorsze karoserie, bo sie załamie.. 4. Prosze, nie traktujcie mnie zbyt ostro, dopiero się ucze ;)
Napisano 8 Maj 200420 l zaznacz linie króre chcesz żeby nie były okrągłe i daj chamfer pobaw sie z warościami to zobaczysz jak to działa szyby zaznacz polygony i daj deatach daj to do wip bedą ci ludzie pomagali :>
Napisano 8 Maj 200420 l Autor sikham o Boże ale piękne.. ehhh :( Ja takich chyba nigdy nie zrobie hehe powrzucaj jak możesz jeszcze jakieś renderki siateczek, bo z nich sie mozna nauczyc wiele, np jakiej wielkosci chamfery dawac :) jestes bogiem dla mnie :)
Napisano 8 Maj 200420 l Sikham musiales nie ?:P :D Michas im blizej robisz linie obok sibie tym bardziej masz ostra krawedz pozdr