Pavulon 13 Napisano 17 Maj 2010 Share Napisano 17 Maj 2010 Witam. Potrzebuję uzyskać efekt wody ("fontanna"), a dokładnie to: 1. Woda "wystrzela" (leci w górę) z plujek wodnych na szybę i ścieka po niej do koryta. 2. Zwykły "żygacz" który wypluwa wodę do koryta. Ma być z tego still nie animacja? Czy w maxie uda mi sie uzyskać fajny efekt? Czy lepiej użyc jakiegos plugina, ewent. innego programu. Z góry dzieki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 17 Maj 2010 Share Napisano 17 Maj 2010 recznie to chyba nie :) ale polecam pobawić sie pluginem glu3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebx Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 Pierwszy wynik z google http://www.max3d.pl/tut.php?id=82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plugawiciel Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 ja urzywam glu3D w pracy , na 4 rdzeniaach +6gb ramu sobie radzi , w domu na 2rdzenie+1gb ramu czekamna w nieskonczonosc . do tego glu mi sie czesto potrafi skrzaczyc jak emiter jest w ruchu . z RF nie mialem jesze przyjemnosci pracowac , ale podobno lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi