Napisano 19 Maj 201014 l Witam, obecnie siedzę na maxie 9 (nie 2009), jakiś czas temu zainwestowałem w nowy sprzęt i naszła mnie chęć przejścia na coś nowszego, a nie chcę się pchać w ciemno. Co będzie najlepszym wyborem? Proszę o opinie ludzi, którzy siedzieli przynajmniej na dwóch podanych wersjach :) Dzięki za każdą pomoc! Edytowane 20 Maj 201014 l przez batonx
Napisano 19 Maj 201014 l jak nowy sprzet to nowe oprogramowanie :) mysle, ze chyba 2011 nie bedzie przesadą, bo wydaje mi sie troche bardziej stabilne od 2010. Ale tak naprawde to nawet 2009 pewnie by w zupelnosci wystarczyl.. innym przemysleniem jest zapewne architektura oprogramowania, czyli wydajniej bedzie z systemem x64 i tym samym 3d max x64 jezeli nie korzystales w 3d max 2009 z x64
Napisano 19 Maj 201014 l Autor dzięki za odp no tak system jest x64 i max też taki będzie, w końcu 8GB ramu;) z tego co wyczytałem ludzie narzekają na każdą wersję więc szukam najlepszego wyjścia, a wiadomo jak ktoś miał styczność z każdą wersją to coś może powiedzieć ;)