white_cat Napisano 20 Maj 2010 Napisano 20 Maj 2010 Witam jakiś czas temu zakupiliśmy Vray'a 1.2 dla Cinemy R11, po wielu próbach instalacji udało mi się go zainstalować, ale okazuje się że i tak coś jest niepoprawnie zainstalowane. Już nie mam pomysłu co zrobić,poniżej przedstawiam print screeny z opisami co się dokładnie dzieje krok po kroku. Proszę o pomoc gdyż od dłuższego czasu utknęliśmy w martwym punkcie. Zaznaczę iż pierwszy raz będę używać Vray dlatego nie bardzo wiem w czym tkwi problem. Pozdrawiam
Gość wilsonpark Napisano 20 Maj 2010 Napisano 20 Maj 2010 (edytowane) Daj większe screeny bo nic nie widać! Zazwyczaj problem z współpracą cinemy i vraya polega na złym dobraniu wersji vraya do wersji cinemy, ale w tym przypadku powinno być wszystko w porządku. Drugi od końca screen to informacja o zapisaniu w bug reporcie sceny przed zamknięciem się aplikacji? EDIT: screeny są ok, tylko coś z moją przeglądarką nei śmigało. Spróbuj zainstalować obydwa softy ponownie a jeśli nie będzie działać to tylko http://www.vrayforc4d.com/. Pozdrawiam. Edytowane 20 Maj 2010 przez wilsonpark
white_cat Napisano 20 Maj 2010 Autor Napisano 20 Maj 2010 ciąg dalszy załączników za jednym razem można załadować 5
t0m3k Napisano 20 Maj 2010 Napisano 20 Maj 2010 moze wklej zawartosc BugReport.txt (sciezka podana w okienku bledu). jesli to legalna kopia to skontaktuj sie z chaosgroup...
white_cat Napisano 20 Maj 2010 Autor Napisano 20 Maj 2010 jest to legalne oprogramowanie,Vray odsyła mnie do forum na którym nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania, może ktoś miał podobny problem,z tego co czytam to instalacja Vray przysporzyła wiele problemów nie tylko mnie.... pozdr
Rekomendowane odpowiedzi