Mimo Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 Witam. Generalnie się nie znam na 3d, ale mam pytanie a zarazem taką potrzebę. kiedy możemy się spodziewać fotorealistycznego odzwierciedlenia osoby/człowieka. sceny martwej natury, pomieszczenia już teraz nie da sie odróżnic od zdjęć. Natomiast model człowieka i jego kocowy efekt znacznie odbiega od oryginału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 Natomiast model człowieka i jego kocowy efekt znacznie odbiega od oryginału. czyżby? widziałem kilka prac które wyglądały jak foto, nawet lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 Witam. Generalnie się nie znam na 3d, ale mam pytanie a zarazem taką potrzebę. kiedy możemy się spodziewać fotorealistycznego odzwierciedlenia osoby/człowieka. sceny martwej natury, pomieszczenia już teraz nie da sie odróżnic od zdjęć. Natomiast model człowieka i jego kocowy efekt znacznie odbiega od oryginału. da się osiągnąć fotorealizm w renderingu organicznym. Często jednak efekt taki nie jest bo to zdecydowanie trudniejsza część grafiki 3d niż wizualizacja, czy tam martwa natura. Jak zwał tak zwał. :) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DUNDE Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 http://img168.imageshack.us/img168/24/bernadettehighrespg4.jpg ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 W grach jeszcze poczekamy troche ale w na obrazkach juz można :D http://www.cgarena.com/freestuff/tutorials/max/young-girl/girl.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi