MRmike Napisano 24 Maj 2010 Napisano 24 Maj 2010 Cześć wszystkim Po dłuższym czasie postanowiłem wrzucić moje wypociny. Dużo jest jeszcze do dopracowania, ale myślę że nie jest tak źle, chociaż opinia należy do Was. Zrobiłbym nocną wersje, ale totalnie nie wiem jak się do tego zabrać. Tak poza tym standard: 3ds max Mental Ray PS Mam nadzieję, że się spodoba Pozdro
Lukasz_D Napisano 25 Maj 2010 Napisano 25 Maj 2010 Kuchnia jest zimna, sztuczna i pusta - ja zdecydowanie wole "ciepłe" pomieszczenia co za tym idzie - nie za duze i nie za duzo swiatla. No ale na temat gustow sie nie dyskutuje. W kazdym razie musisz cos dodac bo naprawde jest pusto :P
MRmike Napisano 25 Maj 2010 Autor Napisano 25 Maj 2010 dzięki wszystkim za komenty ... pusto, pusto bo zupełnie nie miałem pomysłu, zresztą jak zawsze. Mentala nie znam jakoś super, można powiedzieć że jakoś dużo ustawiania nie było.
plasti Napisano 25 Maj 2010 Napisano 25 Maj 2010 specyficzny klimat, bardzo fajnie, kolorystyka super dobrana....
simonhc Napisano 2 Czerwiec 2010 Napisano 2 Czerwiec 2010 Czysciutki obraz, stylistyka bardzo wywazona, ogolem na plus! Jaka jest oryginalna wielkosc i ile czasu zajelo Ci stworzenie tego cuda?
MRmike Napisano 6 Czerwiec 2010 Autor Napisano 6 Czerwiec 2010 oryginalna wielkość to taka jaka jest czyli 1024x640. Praca zajęła mi około 12 dni. Dzieki za pozytywne komentarze ...
Rekomendowane odpowiedzi