gonzo71 Napisano 25 Maj 2010 Napisano 25 Maj 2010 W chromowanym czajniku odbijaja mi sie ramy okienne a to co pomiedzy ramami jest na czarno, nie widac enviromentu ani swiatla wpadajacego przez okno. Jak to zrobic zeby bylo dobrze. Randeruje mentalem.
maciekG Napisano 25 Maj 2010 Napisano 25 Maj 2010 może w exposure control zaznacz affect environment ? ale nie wiem...strzelam :)
ttaaddeekk Napisano 25 Maj 2010 Napisano 25 Maj 2010 zrób dużą kulke z mapa nieba btw tutaj znalazlem dobra referencje czajnika http://g.smietnik.eu/czajniczek/
gonzo71 Napisano 25 Maj 2010 Autor Napisano 25 Maj 2010 maciekG>> jest zaznaczone ttaddeekk> mam wrzucona maxowa mape enviromentu w solot enviroment. Czy to nie wystarcza, zeby go zobaczyc w odbiciu ? Po co robic kule z enviromentem?
maciekG Napisano 25 Maj 2010 Napisano 25 Maj 2010 a masz ją wrzuconą 'pod ósemką' ? czy w slocie materiału? wrzuć scenę może...bo tak to zgadywać można :)
gonzo71 Napisano 25 Maj 2010 Autor Napisano 25 Maj 2010 hmm chyba cos z maxem mialem bo po przeinstalowaniu dziala juz poprawnie:) sorry za zamieszanie.
Rekomendowane odpowiedzi