XaoC Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 Witam! Robię sobie tutoriala, zassałem pliki ze stronu autodesku. Chcę wtorzyc jeden plik i taki oto problem się pojawia: Po wcisnieciu OK, wyskakuje kolejne okno: No i oczywiscie efekt: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gaiuscassius Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 Ja mam ten sam problem. Czy ktoś mógłby pobrać ten model i zobaczyć czy jemu otwiera się bez problemów? http://gfx-3d-model.blogspot.com/2009/09/nanosuit-3d-model.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebx Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 (edytowane) Ten komunikat informuje nas o tym że plik pochodzi z nowszego maxa(przynajmniej tak mi się wydaje) zapewne 2011, ja też tak mam gdy chcę otworzyć plik z maxa 2011 w 2009 identyczny błąd wywala.Max 2011 otwiera scenki starszych maxow a scenki z 2011 nie otworzy żadna wcześniejsza wersja maxa. Edytowane 31 Maj 2010 przez sebx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gaiuscassius Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 Też tak myślałem, ale ten który ja podaję został opublikowany w 2009 roku więc... no sam nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 1 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2010 No wlasnie ten plik ktory ja chce otworzyc pochodzi z oficjalnej strony autodesku, jako jeden z plikow z halpa do maxa 2008. Ja mam maxa 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi