Napisano 3 Czerwiec 201014 l Witam , Staje przed zakupem 3dsmax design. Zajmuje się wizualizacjami i dotychczas pracowałem na 3dsmax 2009 design w biurze w którym pracowałem. Niestety soft był mocno niestabilny. Teraz przechodze na własną działalność no i kłania się zakupienie maxa. Czy wersje 2010/ 2011 są stabliniejsze choć odrobine ? Jakie macie doświadczenia ? Która wersje najlepiej kupić ?, choć wątpie aby dystrybutorzy dawali mi wybór co do możliwości zakupu starszej wersji jak 2011 ? Wersja 2009 strasznie mi się sypała na dobrym kompie z dobrym ramem (przetestowane) chciałbym mieć maksymalnie stabilną wersje ? Pozdrawiam
Napisano 3 Czerwiec 201014 l max nigdy nie był stabilny, trzeba do tego przywyknąć. starszych wersji nie kupisz i tak.
Napisano 3 Czerwiec 201014 l Autor Dzięki za odpowiedź. Ja rozumie że babole będą i jakaś niestabilność będzie ale nawet Microshit poprawił soft jakby nie patrzeć a Autodesk stoi w miejscu ?
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Odkąd wywaliłem pliki odpowiadające za ViewPort Cuba max działa jak marzenie!
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Mi w wersji 2011 ciągle undo przestaje działać. :| Przyznam, ze to mocno irytujące, jak w 1/3 przypadków nie można cofnąć wykonanej operacji. W 2009 był b. sporadycznie problem, że jak się cofnęło to się krzaczyła geometria. Rozwinę wypowiedź Leru podając, który plik trzeba wywalić z wersji 2009: stdplugs\AutoCamMax.gup